Lesgevers

Martial Arts        Aalst

Won-Hyo


    Martial   Arts

 

Sensei / Sabum

 

De hoofdtrainer van Won-Hyo is Tom Van De Sijpe.

 

Instructeur of trainer wordt in het Koreaans sabum genoemd en dit betekent hetzelfde als 'sensei'.

 

Sabum Tom Van De Sijpe heeft bij de Vlaamse trainersschool (Bloso) het diploma Trainer B behaald en heeft zwarte gordel in zowel het Olympische taekwondo als ITF Taekwon-Do. Hij is erkend als 'international instructor' en heeft ervaring in andere martial arts waaronder karate, kickboxing, tangsoodo en kempo.

 

Hij was Vlaams kampioen Olympisch taekwondo en nam deel aan verscheidene internationale wedstrijden.

 

 

Boosabum Steven

 

Steven is lesgever bij de groep ninja's en de junioren / senioren en heeft een zwarte gordel ITF Taekwon-Do. Hij is ook een enthousiast beoefenaar van bjj en heeft ervaring in judo en tangsoodo. Steven heeft zelf competitie-ervaring en is een echt 'conditiebeest'. Naast de martial arts is hij ook sportief bezig met alles wat met fietsen heeft te maken.

 

 

Boosabum Ludo

 

Ludo is lesgever bij de groep ninja's en heeft een zwarte gordel ITF Taekwon-Do. Hij  oefent ook regelmatig andere martial arts zoals escrima, tangsoodo en heeft ervaring in thaiboxing. Ludo heeft ook competitie-ervaring en heeft heel veel ervaring met jeugdsport. Hij speelde hockey op hoog niveau en geeft ook in deze sport training aan de jeugd.